Associació Sant Antoni Abat - Tonis de Manlleu


 Bases del Concurs de Fotografia 

de Xarxes     Socials 

de l’Associació Sant Antoni Abat    

Tonis de Manlleu  

Poden participar al concurs totes les persones que ho vulguin, sense límit d’edat. En el cas de menors d’edat, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.


Els requisits són: ser usuari de l’aplicació Instagram, ser seguidor de @tonismanlleu i que les imatges s’hagin capturat, editat i publicat amb dispositius mòbils. També s’hauran de respectar les condicions d'aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).


Les fotografies fetes durant la festa s’hauran de penjar amb l’etiqueta #TonisMN19 i els menors de 18 anys amb l’etiqueta #TonisjoveMN19. També s’hi poden afegir altres etiquetes.


Es recolliran les fotografies penjades amb les etiquetes entre l'11 de gener que comencen les festes fins al Passant dels Tombs del dia 20 de gener de 2019 a les 19h.

El jurat farà una preselecció de 9 fotografies per a l’etiqueta #TonisMN19, i de 3 fotografies per #TonisjoveMN19.


Per tal que els usuaris de xarxes puguin participar de la votació, es penjarà aquesta preselecció de fotografies a l’Instagram ‘tonismanlleu’, sense cap identificació de l’autor, sols amb l’etiqueta corresponent i, un nombre per tal que primi la imparcialitat dels vots a la xarxa.


Es donaran 5 dies per participar a en la votació, un cop transcorreguts les més votades i, per tant, guanyadores, es tornaran a penjar identificant els autors de les mateixes.


Premis:

· Premi a la millor fotografia: Panera de can Cerilles

· Premi a la foto més original: 1 àpat per a 2 persones al Manlleuet

· Premi a la foto jove (participants menors de 18 anys): auriculars inalàmbrics